เกี่ยวกับ JYSK

ในปี ค.ศ.1979 ( พ.ศ. 2522 ) Mr. Lars Larsen เปิด JYSK สาขาแรกในประเทศ เดนมาร์กด้วยความตั้งใจที่จะเป็นร้านจำหน่ายเครื่องนอนและเครื่องใช้ภายใน บ้าน สไตล์สแกนดิเนเวียนที่ดีที่สุด ที่ JYSK เราภูมิใจในความ เป็นสแกนดิเนเวียน ซึ่งคุณtสามารถสัมผัสได้ถึง วัฒนธรรม ค่านิยม และความเป็นผู้นำของเรา ผ่านการ ออกแบบที่เน้นความเรียบง่ายและคุณภาพ ของ สินค้า เราใส่ใจในด้านคุณภาพ ของ สินค้ามาตลอด ตั้งแต่วันที่ เราเปิดสาขาแรก ที่ Aarhus ในปี ค.ศ. 1979 เรามีความภูมิใจ ที่จะส่งต่อปรัชญาการออกแบบสไตล์ สแกนดิเนเวียนให้กับ ผู้คนทั่วโลกผ่านสินค้าและ บริการของ JYSK

In 1979, Lars Larsen opened his first JYSK store in Denmark with a mission to be a great Scandinavian offer for everyone within sleeping and living. At JYSK we are proud of our Scandinavian heritage, which is experienced in our culture, values and leadership style. It is also visible in the design, simplicity and quality of our products that must live up to the customers’ expectations of durability for everyday use. These are expectations that JYSK is continuously working to live up to ever since the opening of our first store in Aarhus in 1979, and we are proud to share the Scandinavian philosophy with the rest of the world.

JYSK MISSION

หลักการสำคัญของ JYSK นับตั้งแต่เปิด สาขาแรกในปี คศ. 1979 คือ เราเสนอข้อ เสนอที่ดีที่สุดสำหรับบ้าน ของคุณ โดยมี ต้นกำเนิดมาจากแถบสแกนดิเนเวีย ทำให้ ไม่ว่าจะเป็นลูกค้า หรือแม้ กระทั่งพนักงาน ของเราเอง จะคิดถึง JYSK ก่อนเจ้าอื่นเสมอ และเราก็ใช้หลักการนี้ ในการขยาย สาขาต่าง ๆ ไปทั่วโลก เพื่อที่จะเสนอข้อ เสนอที่ดี ที่สุดสำหรับทุกคน

A great Scandinavian offer for your home.That has been the core of JYSK, since we opened the first store in Denmark in 1979. Everyday we strive to be our customers' and employees' first choice and expand in the whole world, so we can continue to be a great offer for everyone.